Aralık

Şeb-i Aruz Mevlana’yı Anma Programı

12 Aralık 2020 20:00
Şeb-i Aruz Mevlana'yı Anma Programı
Şeb-i Aruz Mevlana’yı Anma Programı etkinliği.

Etkinlik Hakkında

YOUTUBE KANALIMIZ    FACEBOOK SAYFAMIZ

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Belediye Konservatuvarı tarafından tek kişilik tiyatro, kürsübaşı, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve şiir dinletileri, Salı ve Perşembe günleri Elazığ Belediyesi Youtube kanalı üzerinden sanatseverlerle buluşacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte evlerinde geçirecekleri süreyi daha kaliteli ve verimli kılmak adına Belediye Konservatuvarı tarafından online olarak kültür-sanat etkinlikleri düzenlenecek. Salı ve Perşembe günleri saat 20.00’de başlayacak olan etkinlikler, Elazığ Belediyesi sosyal medya adresleri ve Youtube kanalı üzerinden yayınlanacak.

Bu doğrultuda ilk program “Şeb-i Aruz Mevlana’yı anma haftası” nedeniyle gerçekleşecek. Mevlana Celaleddin-i Rumi anısına tertip edilen program, bu haftaya özel 12 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de Youtube kanalı aracılığıyla izleyicilerle buluşacak.

Her hafta Salı ve Perşembe günleri saat 20.00’de belediyemizin YouTube kanalında; Tiyatro Gösterileri, Kürsübaşı Etkinlikleri, Türk Halk ve Türk Sanat Müziği icrası ile şiir dinletileriyle sanatseverlerle buluşacağız. Amacımız, pandemi dolayısıyla halka açık yapılamayan kültürel etkinlikleri Online olarak hemşerilerimize sunmaktır.