2021

22 Mart 2021 09:33
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı ve Gençlik Meclisi
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı ve Gençlik Meclisi etkinliği.

Etkinlik Hakkında

Elazığ Belediyesi Kütür ve Sosyal işler  Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı ve Gençlik Meclisi kadın üyeleri ile bir araya geldi.
Başkan Yardımcımız Nazif Bilginoğlu ve Mustafa Pirinççi’nin  ve Kültür  Müdürü Mustafa  Aksu ve Müdür Yardımcımız Fethi Koç ''ün katıldığı programda hem günündeme dair hem de geleceğe dair beklentiler konuşuldu. Düzenlen yemekte Gençlik Meclisi üyeleri ve voleybol takımı hem tanıştı hem de birlikte çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulundu.