Elazığ Belediyesi’nden Ramazan Etkinliklerine Davet

Elazığ Belediyesi’nin birlik ve beraberliği güçlendiren, Ramazan ruhunu coşkuyla harmanlayan, şehrin manevi atmosferini güçlendiren Ramazan programları Abdurrahman Önül konseriyle başlıyor.

Elazığ Belediyesi'nden Ramazan Etkinliklerine Davet

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, “Birbirinden değerli isimlerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz Ramazan etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Elazığlılar, Ramazan ayı süresince teravih namazı sonrası saat 21.30’da başlayacak etkinliklerle Ramazan ayının manevi havasını doyasıya yaşayacak. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek Ramazan etkinliklerinde, birbirinden kıymetli sanatçıların konserleri, ilim ve edebiyat dünyamızın değerli isimlerinin katılacağı söyleşilerin yanı sıra Karagöz-Hacivat, Rafadan Tayfa tiyatro gösterileri yer alacak. Kurulacak stantlarda ise çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edilecek.

ABDURRAHMAN ÖNÜL SEVENLERİYLE BULUŞACAK

2 Nisan’da başlayacak Ramazan etkinliklerinin ilk gününde, Türkiye ve Avrupa'da albümü en çok satan ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül birbirinden güzel ezgi ve ilahilerle Elazığlılarla buluşacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımız 2 Nisan Cumartesi günü saat 21.30’da, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde, Abdurrahman Önül’ün muhteşem konseriyle başlayacak. Birbirinden değerli isimlerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz Ramazan etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.