Elazığ Belediyesi'nden Çocukların Yüzünü Güldüren Etkinlik

Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi ile İHH İnsani Yardım Vakfı ortaklığında yetim çocuklara yönelik bir dizi etkinlikler düzenlendi.

Elazığ Belediyesi'nden Çocukların Yüzünü Güldüren Etkinlik

Düzenlenen etkinlik kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Yaşam Merkezi, yetim çocukları misafir etti. Farkındalık yaratmak adına gerçekleştirilen programda bir araya gelen çocuklar, ahşap boyama ve ebru sanatı ile tanıştılar.

Eğitmenlerin gözetiminde birbirinden güzel eserler ortaya çıkaran çocuklar, ahşap boyama ve ebru sanatı ile tanışmanın heyecanını yaşadılar.

Sanat etkinliklerinin ardından Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibi tarafından müzik ziyafeti sunuldu. Daha sonra ise Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın hediyeleri çocuklara takdim edildi.

Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, düzenlenen bu anlamlı etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere İHH İnsani Yardım Vakfı, Belediye Kadın Yaşam Merkezi çalışanları ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.