Elazığ Belediyesi’nden Çocuklar İçin Etkinlik

Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında düzenlenen Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Elazığlı vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Elazığ Belediyesi'nden Çocuklar İçin Etkinlik

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında 7’den 70’e herkesin beğenerek seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu ve çocukların ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlenmesini sağlayacak olan Diş Canavarı adlı tiyatro oyunu 23 Temmuz Cumartesi günü Elazığlılarla buluşacak.
Oyunlar, Kültür Park Amfitiyatro’da saat 21.00’de ücretsiz olarak sergilenecek. Aileler çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekler.
“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunmak amacıyla kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini vurgulayarak ücretsiz olarak izleyici ile buluşacak olan Hacivat Karagöz orta oyunu ve Diş Canavarı adlı tiyatro oyununa tüm Elazığlıları davet etti.