ELAZIĞ BELEDİYESİ KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNİ ONLİNE OLARAK İZLEYİCİYLE BULUŞTURUYOR

Elazığ Belediye Konservatuvarı, Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri nedeniyle, Ramazan ayında kültür ve sanat etkinliklerini online olarak sanatseverlerle buluşturuyor.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında planlanan kültürel ve sanatsal aktivitelerin iptal edildiği hatırlatılarak, “Ramazan ayı süresince vatandaşlarımızın evlerinde kaliteli vakit geçirmelerine katkı sağlamak amacıylaKaragöz-Hacivat Gölge Oyunu, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Konserleri ile şiir dinletileri gibi renkli ve dopdolu içeriğe sahip programlarla dijital ortamda hemşehrilerimizin evlerine konuk olacağız. Programlar Ramazan ayı süresince 21.30’dan itibaren youtube üzerinden Elazığ Belediyesi sayfasından takip edilebilecek.” denildi.