Elazığ Belediyesi, Aile Yılı Söyleşisi Düzenleyecek
Kent genelinde “Aile Yılı” etkinliklerini sürdüren Elazığ Belediyesi tarafından, Aile Danışmanı Serhat Yabancı’nın katılacağı “Mutlu Eşler, Mutlu Aile, Mutlu Toplum” başlıklı söyleşi düzenlenecek.

- 24.06.2025 13:55 - Güncelleme: 24.06.2025 13:55
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile ilan edilen “Aile Yılı” organizasyonları kapsamında, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Kent Konseyi iş birliği ile aile bütünlüğünü güçlendirmeye yönelik bir etkinlik gerçekleştirilecek.
Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlik çerçevesinde Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Aile Uzmanı Serhat Yabancı tarafından “Mutlu Eşler, Mutlu Aile, Mutlu Toplum” başlıklı söyleşi düzenlenecek. Söyleşi, 25 Haziran Çarşamba günü (Yarın) saat 20.30’da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ücretsiz olacak programda Aile Uzmanı Yabancı, aile kavramına yönelik katılımcılara bilgiler aktaracak.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, “Mutlu Eşler, Mutlu Aile, Mutlu Toplum” söyleşisine bütün vatandaşları davet etti.