BELEDİYEDEN SU ARIZASIYLA İLGİLİ DUYURU

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, Araştırma ve Zafran Su depoları arasındaki iletim hattında meydana gelen arızanın giderilmesi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü, yaşanan aksaklığın kısa sürede giderileceği duyuruldu.

BELEDİYEDEN SU ARIZASIYLA İLGİLİ DUYURU
Elazığ Belediyesi tarafından, Araştırma ve Zafran Su Depoları arasında bulunan Üniversite Mahallesi sınırları içerisindeki iletim hattında meydana gelen arıza sebebiyle vatandaşları bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yapıldı.

Arızanın giderilmesi için gerekli çalışmaların hızla başlatıldığı belirtilen açıklamada; “Akşam saatlerinde Üniversite Mahallesindeki vatandaşlarımızdan gelen bir ihbarı değerlendiren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz, içme suyunun önemli kaynak noktalarından olan Araştırma ve Zafran depoları arasındaki iletim hattında arıza meydana geldiğini tespit etmiştir. Ekiplerimizin incelemesi sonucu ana iletim hattındaki arızanın giderilmesi için gerekli çalışmalara hızlıca başlanmış, arıza sebebiyle yola taşan suyun tahliyesi için gerekli önlemler alınmıştır. Sorunun kısa sürede çözülmesi için ekiplerimizin yoğun bir mesai harcadığını belirtir, yaşanan mağduriyetten ötürü tüm vatandaşlarımızdan özür dileriz” denildi.