Açık Hava Sineması Etkinlikleri Sürüyor

Elazığ Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre sosyal hayattan uzak kalan vatandaşlara sinema keyfi sunuyor.

Açık Hava Sineması Etkinlikleri Sürüyor

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Park Amfi Tiyatroda ‘Açık Hava Sineması’ etkinlikleri kapsamında Yeşilçam’ın unutulmaz klasiklerinden olan ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmini sinemaseverlerle buluşturdu.

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen film gösterimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; ‘Açık Hava Sineması’ etkinliklerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtilirken, film gösterimlerinde sosyal mesafe kurallarına uyan vatandaşlara teşekkür edildi.