‘23 NİSAN’ TEMALI YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Elazığ Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ‘23 Nisan’ temalı şiir ve kompozisyon yarışmasında ilk üç dereceye giren öğrencilere ödülleri ulaştırıldı.

'23 NİSAN' TEMALI YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında, yeni tip Korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü şiir ve kompozisyon yarışma sonuçlarının açıklanmasının ardından çocuklara ödülleri ulaştırılıyor.

Toplam 138 öğrencinin katılım sağladığı yarışma sonucunda birinci olan yarışmacı tam, ikinci yarım, üçüncü ise çeyrek altın ile ödüllendirilirken, yarışmada ilk 10’a giren öğrenciler ise çeşitli hediyelerle ödüllendirecek.Bugün açıklanan yarışma sonuçlarının ardından Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu tarafından ilk üç dereceye giren öğrencilerin ödülleri evlerine ulaştırıldı. Öğrencileri tebrik ederek, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın selam ve sevgilerini ileten Aksu, öğrencilere ödüllerini verdi.

Yarışmada dereceye giren diğer öğrencilere ödülleri 23-28 Nisan tarihleri arasında ev adreslerine teslim edilecek.