Hanımeli El Sanatları Sergisi

05 Mayıs 2023 10:30
Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM)
Hanımeli El Sanatları Sergisi
Hanımeli El Sanatları Sergisi etkinliği.

Etkinlik Hakkında

2022 yılı Haziran ayında yeni hizmet binamızda, çeşitli El Sanatları branşında 36 adet Kurs düzenlenmiş olup 20 yi aşkın Hocamıza istihdam sağlanmış, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 521 kursiyer MEB onaylı sertifika almaya hak kazanmışlardır. Bu kapsamda 05/05/2023 Cuma günü saat : 10:30’da EBEGEM 2. Katta, eğitim gören kursiyerlerimizin ve kurs hocalarımızın ürettikleri çalışmalardan oluşan ürünler sergilenecek, müzik dinletisi ve pasta ikramından sonra sergimizin açılışı yapılmıştır. Sergimize Elazığ Belediye Başkan Yard. Nazif BİLGİNOĞLU, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa AKSU, Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Nazende Çilem ERDEM, Elazığ Halk Eğitim Müdürü Kenan TABAR ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu TÜVER katılım sağladılar.