Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Ahmet Bulut Söyleşisi

Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin konuğu İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut oldu.

Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Ahmet Bulut Söyleşisi

Elazığ Belediyesi eski ramazanları aratmayan birbirinden güzel etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığlıların ramazan ayında vazgeçilmez mekânı olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi ramazan etkinliklerinin 20. gününde İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut’u ağırladı.

Saat 20.45’den itibaren birbirinden güzel etkinliklerin sunulduğu merkezde gerçekleşen söyleşi programına Elazığlılar yoğun ilgi gösterdi.

Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler, kendileri için düzenlenen keyifli oyunları izledi.

Fuar alanında kurulan stantlarda miniklere patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu.

Söyleşi programı Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun Ahmet Bulut’a plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.

BU AKŞAM GRUP DERGÂH İLAHİ DİNLETİSİ SUNACAK

Elazığ Belediyesi’nin 7’den 70’e herkese hitap eden ramazan etkinliklerinde bu akşam saat 21.30’da Grup Dergâh eşsiz bir ilahi dinletisi sunacak.

23 NİSAN’DA HACİVAT KARAGÖZ GÖSTERİSİ VE ELAZIĞ BELEDİYESİ GENÇLİK KOROSU SAHNE ALACAK

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, 23 Nisan Cumartesi günü Hacivat Karagöz Gösterisi ve Elazığ Belediyesi Gençlik Korosu saat 21.30’da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde sahne alacak.