Elazığ Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Şehrin sosyal hayatını canlı tutmayı amaçlayan Elazığ Belediyesi, senaryosunu Yusuf Akçay'ın yazdığı, yönetmenliğini ise Kenan Korkmaz'ın yaptığı "Kumandan" adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturacak.

Elazığ Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mondros Mütarekesi'nin imzalanmasının ardından Medine'yi müdafaa etmekle görevli Diplomat Fahreddin Paşa'nın, İstanbul'a geri çağrılmasına rağmen 72 gün boyunca düşman kuvvetlerine direnmesini ve Peygamber sevgisini işleyen oyun, 11 Ocak Salı günü saat 19.00’da Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek oyun ücretsiz olarak sahnelenecek.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Medine Müdafii Ömer Fahreddin Türkkan Paşa'nın, 1916 yılında her türlü zorluğa rağmen gösterdiği şanlı direnişi konu alan tiyatro oyununa tüm halkımızın davetli olduğu belirtildi.