Elazığ Belediyesi'nden Duyuru

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Gazi Caddesi’nin alt yapı çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın trafiğe kapatıldığı, dolayısıyla güzergâh üzerindeki otobüs istikametlerinin de çalışmalara bağlı olarak değiştiği duyuruldu.

Elazığ Belediyesi'nden Duyuru

Açıklamada, 18-19 Ağustos tarihlerinde trafiğe kapatılan güzergâh üzerinde Batı yönüne giden araçların, İzzetpaşa durağından İstasyon, Ahmet Aytar ve Valilik binası önünden ilerleyerek hareket edeceği, Doğu yönüne giden araçların ise istikametinde herhangi bir değişiklik olmayacağı, sadece biniş noktalarının kız meslek Lisesi’nin önünden gerçekleştirileceği kaydedildi.