Elazığ Belediyesi'nden Borç Yapılandırmasına İlişkin Duyuru

“İKİNCİ TAKSİT ÖDEME SÜRESİ 31 MART'TA DOLUYOR” Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun’ kapsamında vergi borcu yapılandırmasından yararlanan vatandaşların, ikinci taksit ödeme süresinin 31 Mart 2021 Çarşamba günü sona ereceği duyuruldu.

Elazığ Belediyesi'nden Borç Yapılandırmasına İlişkin Duyuru

“İLK İKİ TAKSİTİ USULÜNE UYGUN ÖDEMEYENLER YAPILANDIRMA HAKKINDAN YARARLANAMAYACAK”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun kapsamında’ yapılandırılan borçların ikinci taksit ödemesi için tanınan süre 31 Mart Çarşamba günü sona erecek. Kanun kapsamında ödenmesi gereken taksitlerden, ilk ikisinin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi, bir takvim yılında birden fazla taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi halinde, kanun hükümlerinden yararlanma hakkı kaybedilecek. Vergi borçlarına ilişkin yapılandırmadan yararlanan vatandaşlarımız, ödemelerini 31 Mart Çarşamba günü saat 18.30’a kadar Elazığ Belediyesi merkez bina giriş katta yer alan vezneler ile belediye tahsilat gişelerinden veya www.elazig.bel.tr internet adresi üzerinden e-Belediye bölümünde yer alan Borç-Sorgula-Öde sayfasından ödeyebilecekler.” denildi.