Zafran ve Çayda Çıra Mahalleleri Arasına Su Terfi Hattı

09 Temmuz 2018 Pazartesi 01:29 Zafran ve Çayda Çıra Mahalleleri Arasına Su Terfi Hattı Elazığ Belediyesi yeni yerleşim bölgelerinde su sıkıntısı yaşanmaması adına su terfi hattı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından Çaydaçıra Mahallesi ile Zafran su deposu arasında 600 mm çapında 5600 metre çelik boru döşeme çalışmaları devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,  yaptıkları çözüm odaklı çalışmalarla vatandaşların sıkıntılarının önüne geçtiklerini söyledi. Başkan Yanılmaz, "Gerçekleştirilecek çalışmanın ardından Zafran ve Çaydaçıra Mahallelerinde bulunan depolardan yararlanan mahallelerimiz yaşanması muhtemel su sıkıntısı problemleri daha ortaya çıkmadan sonlandırılmış olacak. Ayrıca terfi hattı yapımı tamamlandığında 3 terfi hattı ile su verilen Çaydaçıra su deposuna bir terfi ile su verileceğinden dolayı yılda ortalama 700 Bin TL elektrik parası tasarruf edilecek. Yürütülen bu çalışmaların şehrimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü