ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ

06 Mayıs 2019 Pazartesi 16:38 ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte şehir genelinde gıda üretimi ve satışı yapan imalathanelere yönelik etkin denetimlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda kasap, fırın ve tatlı üretimi yapan noktalarda, soframıza gelen mamullerin daha sağlıklı ve temiz koşullarda üretilmesi için denetim gerçekleştiren ekipler, imalathanelerin mutfaklarına, kullandıkları malzemelerin tarihlerine, çalışanların kılık kıyafet ve kişisel temizliklerine varana kadar bir dizi denetim gerçekleştirdi.

İncelemelerini titizlikle sürdüren ekipler, denetimlerde gerekli temizlik kurallarına ve hijyen koşullarına uymayan işyerleri hakkında tutanak tutarak, uyarılarda bulundu. Eksikleri bulunan iş yerlerine resmi uyarıların yapılarak yasal işlemlerin başlatılacağı denetimler, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Zabıta Müdürlüğü