Yer Altı Çöp Konteynerleri Yaygınlaşıyor

21 Aralık 2017 Perşembe 16:15 Yer Altı Çöp Konteynerleri Yaygınlaşıyor Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha hijyenik ve modern bir çöp toplama sistemi için şehir genelinde yer altı çöp konteynerlerinin sayısını artırıyor

Belediye ekipleri tarafından daha önce Kültür Park yerleşkesine bırakılan yer altı konteynerleri Kırklar Mahallesi’nin muhtelif noktalarına monte edildi.

Şehrin muhtelif mahallelerinde toplam 150 adet uygulanacak olan sistemde, yer altına yerleştirilen her bir konteyner 1.100 litre atık alabiliyor.

Yer altı konteynerleri sayesinde alandan tasarruf edilirken kullanılan sistem de sağlık açısından daha temiz ve hijyenik durumda. Atık toplama çalışmalarında yer altı çöp konteynerlerinin sistemin iş yükünü azalttığı, atıklardan suların akmadığı ve çevreye herhangi bir zararının olmadığı belirtildi.

Kırklar Mahallesi Muhtarı Necati Doğan, yer altı çöp konteyner sisteminin güzel bir hizmet olduğunu söyleyerek bu hizmeti şehre kazandırdığı için Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğüİlgili Proje Yeraltı ve Yersüstü Çöp Konteynır Sistemleri