YENİ MEZARLIK ALANINDA PARSEL SATIŞLARINA BAŞLANDI

16 Nisan 2019 Salı 10:27 YENİ MEZARLIK ALANINDA PARSEL SATIŞLARINA BAŞLANDI Elazığ Belediyesi tarafından Asri Mezarlık yanında oluşturulan yeni mezarlık alanında parsel satışları başladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, 460 bin metrekarelik alanda yapılan çalışmaların ardından satışların başladığı duyuruldu.

Açıklamada, oluşturulan yeni alanda mezarlıkların 50 metrekareden başladığı ve metrekaresi 340 TL olan aile mezarlıklarının yollarının, çeşmelerinin, ağaçlandırma ve aydınlatmalarının Elazığ Belediyesi tarafından yapılacağı belirtildi.

Çit duvarları ile çevre düzenleme çalışmalarının da belediye tarafından yapılacağı kaydedilen açıklamada, yeni mezarlık alanında parsel almak isteyenlerin Mezarlıklar Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Hizmet Kategorisi Mezarlık Hizmetleriİlgili Müdürlük Mezarlıklar Müdürlüğü