YENİ BAĞLANTI YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

24 Haziran 2020 Çarşamba 15:54 YENİ BAĞLANTI YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Elazığ Belediyesi, yol genişletme ve yeni bağlantı yolu yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin trafik konforuna katkı sağlamaya yönelik Cumhuriyet Mahallesi Adliye arkası-Keban Yolu bağlantısını sağlayacak 700 metre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki yeni yol çalışması devam ediyor.

Hafriyat alım çalışmalarının tamamlanmasının ardından zeminin kaymasını önlemek amacıyla başlatılan istinat duvarı örüm çalışmaları sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol altyapı çalışmalarına geçilerek, asfalt serimi gerçekleştirilecek.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğüİlgili Proje Yeni İmar Yolları