YANILMAZ: BU HAİN SALDIRI TÜM İNSANLIĞA YAPILMIŞTIR

15 Mart 2019 Cuma 14:51 YANILMAZ: BU HAİN SALDIRI TÜM İNSANLIĞA YAPILMIŞTIR Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Yeni Zelanda’nın Christchurch kasabasında iki camiye yapılan terör saldırısını kınadı

49 Müslümanın hayatını kaybettiği saldırının tüm insanlığa yapıldığını kaydeden Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Cuma namazı sonrası ibadetlerini yerine getirmek üzere camide bulunan masum kardeşlerimizi gözü dönmüş canilerin acımasızca katletmesi hepimizi derinden üzmüştür. Bu ırkçı zihniyetin asla dini, dili ve vatanı olamaz. Hiçbir şeyden haberi olmadan dua ederken şehadete yürüyen Müslüman kardeşlerimiz inanıyorum ki rabbimin katında makamların en güzeli şehitlik mertebesine ulaşmışlardır. Hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Huzur ve kardeşliği hedef alan terör, dünyanın neresinde olursa olsun kaybetmeye mahkûmdur.”

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü