Vatandaş Kültür ve Şehir Turlarını Çok Sevdi

01 Kasım 2018 Perşembe 16:46 Vatandaş Kültür ve Şehir Turlarını Çok Sevdi Elazığ Belediyesi’nin mahalle muhtarlarıyla koordineli bir şekilde yürüttüğü Kültür ve Şehir Turları, birçok vatandaşımızı kentin tarihi ve kültürel yerleri yanında önemli projeleri ile tanıştırmayı sürdürüyor

Bu kapsamda her karış toprağında ayrı bir zenginlik barındıran Palu’yu gezen Doğukent sakinlerinin 3.kafilesi, belediyenin kendilerine sağladığı imkânlar sayesinde ilçenin tarihi ve kültürel alanlarını ziyaret etme fırsatı buldu. Belediyeye ait konforlu araçlar ile yolcuk yapan Doğukent sakinleri, mahalle halkıyla da kaynaşma imkânı yakaladığı sosyal faaliyete, yoğun katılım gösterdi.

“İLGİ NEDENİYLE 3. KAFİLEYİ YOLCULUYORUZ”

Doğukent sakinlerinin şehir ve kültür turlarına yoğun ilgi gösterdiğini belirten Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun, ilgi dolayısıyla 3. kafileyi yolcu ettiklerini kaydetti. Aralarında ilk defa Palu’ya gelenlerin bile olduğunu kaydeden Muhtar Coşkun, kendilerine sunulan imkânın çok anlamlı olduğunu ifade ederek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü