Türkiye Elazığ’ı Konuştu

09 Ekim 2018 Salı 16:37 Türkiye Elazığ’ı Konuştu İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda 4-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri ulusal basında geniş yer buldu.

İstanbul Elazığ Tanıtım Günleri’nde şehrin tarihi mekânları, doğal güzellikleri, kültürel değerleri ve yöresel lezzetlerinin tanıtımı ve sunumu yapılarak dünyaya tanıtıldı.

İstanbul’da gerçekleştirilen Elazığ Tanıtım Günleri ATV, Star Tv, Kanal D, Akit TV, TGRT’nin yanı sıra birçok gazetede ve ulusal televizyonda geniş yer aldı. İstanbul’da günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Elazığ Belediyesi standında ise siyasiler, bürokratlar mahalli musiki eşliğinde sunulan ikramlardan aldı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Tanıtım Günleri’nin şehre olan katkısının üst seviyede olduğunu ifade ederek, dört gün süreyle gerçekleşen etkinliklerin ulusal basında geniş yer bulduğunu ve bu yıl ki organizasyonun başarıyla tamamlandığını ifade etti. Başkan Yanılmaz ayrıca Elazığ Tanıtım Günleri’ne katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleriİlgili Müdürlük Basın Yayın ve Halkla İlş Müd.