TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINDA HİJYEN ÇALIŞMASI

04 Mart 2020 Çarşamba 14:32 TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINDA HİJYEN ÇALIŞMASI Elazığ Belediyesi toplu ulaşım araçlarında salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışması gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda seyahat edebilmeleri amacıyla toplu ulaşım araçlarında periyodik dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları devam ediyor.

Elazığ Belediyesi tarafından her gün binlerce kişi tarafından kullanılan toplu ulaşım araçlarında, solunum yoluyla bulaşan hastalıklara yol açabilecek virüslere karşın titiz bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Toplam 102 toplu ulaşım aracında periyodik aralıklarla gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında, yolcu koltukları, camlar, havalandırma kapakları,tutunma yerleri ve zemin önce temizlendi, ardından da ilaçlandı.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü