TOKİ KONUTLARININ SU SORUNUNU ELAZIĞ BELEDİYESİ ÇÖZÜYOR

04 Eylül 2019 Çarşamba 15:07 TOKİ KONUTLARININ SU SORUNUNU ELAZIĞ BELEDİYESİ ÇÖZÜYOR TOKİ tarafından Güney Çevre Yolu üzerinde yapılan konutların içme suyu sorunu Elazığ Belediyesi tarafından çözülüyor.

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında, TOKİ tarafından Güney Çevre Yolu üzerindeki Bizmişen mevkisinde emekliler için inşa edilen konutlara su temini sağlanacak.

Bu kapsamda toplu konutların bulunduğu alan ile Hilalkent su deposu bağlantısını sağlayan Güney Çevre Yolundaki geçiş için yönlendirilebilir yatay delgi çalışmalarına başlandı.

Yaklaşık 7 kilometrelik hat üzerinde başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Hilalkent su deposu ile TOKİ konutları arasında bağlantı tamamlanarak, su temini sağlanmış olacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından  vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su verilebilecek.

Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü