Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu Başkan Yanılmaz İle Bir Araya Geldi

13 Mart 2018 Salı 14:45 Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu Başkan Yanılmaz İle Bir Araya Geldi Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cengiz’in cenaze törenine katılmak üzere ilimize gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu taziye sonrasında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ETSO Başkanı İdris Alan ve oda başkanları ile bir araya geldi

Elazığ insanının çok fedakâr olduğunu belirten Rifat Hisarcıklıoğlu Elazığlı yönetici ve idarecilere yapmış oldukları ev sahipliği dolayısıyla teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı Ankara’da bürokratlık yaptığı dönemden itibaren tanıdığını belirten Hisarcıklıoğlu, ifadelerini şu şekilde sürdürdü:

“Mücahit beyi çok eski zamanlardan beri tanırım. Başarılı bir belediye başkanıdır ve kendisiyle gurur duyuyorum. Aynı şekilde oda başkanlarımızla da bir aile gibiyiz. Sevincimiz üzüntümüz bir. Gösterdikleri misafirperverlik dolayısıyla tekrar teşekkür ediyorum.”

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü