Sürsürü Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik

11 Ekim 2018 Perşembe 16:16 Sürsürü Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik Elazığ Belediyesi, 38 mahallenin tamamını kapsayacak doğrultuda başlattığı temizlik kampanyası çerçevesinde her hafta iki mahalleyi köşe bucak temizlemeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz gün Ulukent Mahallesi’nin cadde ve sokaklarını temizleyen ekipler bugünde şehrin en yoğun nüfusa sahip mahallesi olan Sürsürü’yü, detaylı bir şekilde temizledi.

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Tevfik Sadak’ın da bizzat katıldığı temizlik çalışmalarında ekipler, vakumlu araçlarla yol ve kaldırımları yıkadıktan sonra, çeşme ve konteynerleri da buharlı temizlik araçlarıyla dezenfekte etti. Sürsürü Camii halılarını titiz bir şekilde yıkayan ekipler, gün içerisinde birçok kişinin kullandığı lavabo ve abdesthanelerin temizliğini de gerçekleştirdi.

MAHALLE ESNAFINDAN TEŞEKKÜR

Belediye temizlik ekiplerinin Sürsürü Mahallesi’ni baştan aşağı temizlediklerini ve dükkân önlerinin de yıkandığını kaydeden mahalle esnafı ise Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve Mahalle Muhtarı Ergün Gül’e teşekkür ettiler.

MAHALLE MUHTARI GÜL:  “TEMİZLİK ÇALIŞMALARI’NDAN MEMNUNUZ”

Sürsürü Mahalle Muhtarı Ergün Gül ise belediye tarafından yürütülen kapsamlı temizlik çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ekiplerin hummalı bir şekilde mahalleyi bir baştan bir başa temizlediğini kaydetti. Muhtar Gül, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü