ŞERİFOĞULLARI’NIN YURT DIŞI TEMASLARI DEVAM EDİYOR

03 Mayıs 2019 Cuma 13:59 ŞERİFOĞULLARI’NIN YURT DIŞI TEMASLARI DEVAM EDİYOR Çalışma gezileri kapsamında önceki gün Hollanda’nın Lahey kentindeki Türk iş adamlarıyla buluşan Başkanımız Şahin Şerifoğulları, ziyaretlerinin ikinci ayağında Almanya’nın Wiesbaden şehrindeki Türk iş adamlarıyla bir araya geldi.

Elazığ ekonomisini yakından ilgilendiren konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başkanımız Şerifoğulları, toplantıya katılan iş adamlarına Elazığ'ın yatırım potansiyelini anlattı.
Türk vatandaşların en yoğun bulunduğu ülke olan Almanya’da samimi bir şekilde ağırlanan Başkanımız Şerifoğulları, gösterilen yoğun ilgiden dolayı hemşerilerimize teşekkür etti.
Elazığ’ı hak ettiği noktaya ulaştırmak için yurt içinde ve yurt dışında gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını kaydeden Başkanımız Şerifoğulları, "Elazığımız, cazibe merkezleri arasında önemli bir şehir. Memleketimiz yatırımcılar açışından birçok potansiyeli bünyesinde barındırıyor. Yer altı ve yer üstü kaynaklarıyla göz dolduran, zengin su ve jeotermal enerji kaynaklarına sahibiz. Tarım ve hayvancılığın yanı sıra yaz ve kış turizminin geliştiği bir şehiriz. Aynı şekilde sahip olduğumuz genç nüfus ve kalifiye eleman açısından da yatırımcılara kolaylık teşkil eden bir şehir konumundayız. İşte tüm bu potansiyellere sahip Elazığımıza yatırım yapmak isteyenlere bizler de Elazığ Belediyesi olarak her türlü imkân ve desteği sunmaya hazırız. Bu açıdan hep birlikte el ele vererek şehrimizi yaşanabilir kentler sıralamasında ilk sıralara taşıyacağız” dedi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü