“ŞEHRİMİZ BAŞARILARINIZLA TAÇLANSIN”

02 Ekim 2018 Salı 09:20 “ŞEHRİMİZ BAŞARILARINIZLA TAÇLANSIN” Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, TED Koleji’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi

TED Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ’a şehrimize böyle önemli bir yatırım kazandırdığı için teşekkür eden Başkan Yanılmaz, öğrencilerin iyi bir eğitim almaları adına her ayrıntının düşünüldüğünü kaydetti.

İlkokul, orta ve lise düzeyindeki öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Yanılmaz, özellikle sınava hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek geleceğe yönelik plan ve hedefleri konusunda konuştu. Öğrencilere, “En başta vatanınıza, milletinize ve bayrağınıza yakışır işler yapmalısınız” diyen Başkan Yanılmaz, “geleceğimizin mimarı olan sizler, her alanda ülkemizi ve şehrimizi başarılarla taçlandıracak çalışmalarda bulunun” dedi.

Daha sonra öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Başkan Yanılmaz, ziyaret sonunda ise öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü