SANATÇILARDAN BAŞKAN YANILMAZ’A ZİYARET

14 Mayıs 2018 Pazartesi 08:40 SANATÇILARDAN BAŞKAN YANILMAZ’A ZİYARET "11. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali" kapsamında şehrimize gelen sanatçı ve oyuncular Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ettiler

Ziyaret kapsamında Gökhan Güney, Defne Yalnız, Bulut Aras, Serkan Kuru, Güngör Bayrak, Fatih Doğan, Hilal Saral, Beyza Çimenot ve Ece Müderrisoğlu gibi çok sayıda sanatçı ve oyuncu Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile sohbet ettiler.

Başkan Yanılmaz’ın ikramlarından tadan sanatçılar, Elazığ’da bulundukları için çok mutlu olduklarını ve şehrin bir önceki gelişlerine göre çok değiştiğini ve daha da güzelleştiğini ifade ettiler.

Elazığ’a bir çok yatırımın yapıldığını gördüklerini söyleyen sanatçı ve oyuncular Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretin ardından Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kendisini makamında ziyaret eden sanatçılara ve oyunculara başkanlık girişine kadar eşlik edip onları uğurlarken, heyet üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü