ŞAİR VE YAZAR ŞEREF TAN ANILDI

28 Kasım 2019 Perşembe 15:53 ŞAİR VE YAZAR ŞEREF TAN ANILDI Elazığ’ın yetiştirmiş olduğu değerli şair ve yazar Şeref Tan, vefatının 24. yıl dönümünde özel bir programla anıldı.

Elazığ Belediyesi ve Necip Güngör Kısaparmak İletişim Lisesi tarafından Musiki Konservatuvarı Koro Salonunda düzenlenen anma programında usta kalemin eserleri anlatıldı.

Tan'ın yaşamından kesitlerinde de yer aldığı programa usta yazarın ailesi, sevenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yazar Günerkan Aydoğmuş'un da konferans verdiği programda konuşan Şeref Tan'ın kızı Musaffa Aslan, bu önemli programın düzenlenmesine katkı sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür etti.

Program sonunda Şeref Tan'ın eşi Fikriye Tan ve kızları tarafından Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na takdim edilmek üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Özden Özen'e merhum yazarın kitapları verildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü