Şair İbrahim Sadri Elazığ’a Gelecek

13 Nisan 2018 Cuma 08:25 Şair İbrahim Sadri Elazığ’a Gelecek Elazığ Belediyesi kültürel etkinlikler dizisi kapsamında Şair -Yazar İbrahim Sadri “Şiir Gecesi” programıyla Elazığlılarla buluşacak

Seslendirdiği şiirleriyle milyonlarca insanın gönlüne taht kuran Sadri, 23 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da Belediye Kültür Merkezinde sevenleriyle bir araya gelecek. Şair İbrahim Sadri, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, üstad Sezai Karakoç, Necip Fazıl Kısakürek, Erdem Bayazıt’ın kaleme aldığı şiirlerle kendi yazdığı şiirleri seslendirecek.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kültürel etkinlikler dizisi kapsamında Elazığ’a gelecek olan şair yazar İbrahim Sadri’nin şiir gecesi programına tüm hemşerilerimizin davetli olduğunu ifade etti.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüİlgili Etkinlik Şiir Gecesi