“Rotamız Anadolu” Elazığ’a Konuk Oldu

09 Ekim 2018 Salı 08:21 “Rotamız Anadolu” Elazığ’a Konuk Oldu Akit TV’de yayınlanan Sadettin Sarıkaya’nın sunduğu ‘Rotamız Anadolu’ programı’na bu hafta Elazığ konuk oldu.

Şehrin tarihi ve turistik yerleri, yöresel ürünleri ve yapılan çalışmaların yanı sıra İstanbul Yenikapı’da Elazığ Tanıtım Günleri etkinlikleri Akit TV izleyicileriyle paylaşıldı.

Programda Elazığ’ın tarihi ve turistik yerleri izleyenlere sunulurken yöresel ürünlerde ele alındı. Kıraç köyünde üzüm, Ağın leblebisi, Baskil kayısısı, Keban’da yetiştirilen alabalıkların izleyicilerle paylaşıldığı Rotamız Anadolu programında Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan hizmetlere geniş yer verildi. Programın birinci bölümü geçtiğimiz hafta izleyicilerle buluşurken ikinci bölümü ise 7 Ekim tarihinde yayınlandı. Rotamız Anadolu ekibi ikinci bölümünde İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri’ne yer verdi.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleriİlgili Müdürlük Basın Yayın ve Halkla İlş Müd.