Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

04 Haziran 2018 Pazartesi 17:00 Ramazan Etkinlikleri Sürüyor Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'nda kurulan iftar çadırı ve etkinlik alanına vatandaşlarımızın yoğun ilgisi devam ediyor

İftar sonrası gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinlik programları kapsamında sahne alan Fatih Çakar ‘Bil Kazan’ programıyla hemşerilerimize oldukça keyifli anlar yaşatıyor. Elazığlılar için özel bir yere sahip olan Fatih Çakar ile ‘Bil Kazan’ programı hemşerilerimizi bir yandan eğlendirirken bir yandan da çeşitli hediyeler kazandırıyor.

Elazığ Belediyesi ve İl Milli Eğim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği “Sahne Hazır Tiyatro Seni Bekliyor” Elâzığ 1. Tiyatro Festivali kapsamında 75. Yıl Anadolu Lisesi tarfından “Deli Bayram” adlı tiyatro oyunuyla izleyenlerin karşısına çıkacak.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü