Prof. Şimşirgil, Sultan Abdulhamit’i Anlatacak

22 Şubat 2018 Perşembe 17:10 Prof. Şimşirgil, Sultan Abdulhamit’i Anlatacak Elazığ Belediyesi şubat ayı kültürel etkinlikler dizisi kapsamında vefatının 100'üncü yılında ‘Sultan Abdülhamit Han’ konulu bir konferans düzenleyecek

Belediye Kültür Merkezi’nde, 23 Şubat Cuma günü saat 19’da düzenlenecek programa Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, konuşmacı olarak katılacak.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Sultan Abdülhamit Han’ın vefatının 100'üncü yılı dolayısıyla düzenlenecek programa alanında uzman Tarih Profesörü Ahmet Şimşirgil’in katılacağı belirtilerek, Abdülhamit Han hakkında bilinmeyenlerin dinleyenlere aktarılacağı ifade edildi. Ayrıca konferansta tarihin seyrini değiştiren Sultan Abdülhamit Han'ın maruz kaldığı olayların anlatılacağı belirtildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüİlgili Etkinlik Vefatının 100. Yılında Sultan Abdulhamit Han