OTOBÜS GÜZERGÂHLARI NORMAL SEYRİNE DÖNDÜ

20 Mayıs 2020 Çarşamba 18:35 OTOBÜS GÜZERGÂHLARI NORMAL SEYRİNE DÖNDÜ Korona virüs tedbirleri kapsamında şehrin ana arterlerinin trafiğe kapatılması nedeniyle değişikliğe gidilen Elazığ Belediyesi otobüs güzergahları, yolların trafiğe açılmasıyla normal seyrine döndü.

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ Valiliği’nce Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında Gazi, Hürriyet, Vali Fahri Bey Caddesi ve Bosna Hersek Bulvarı’nın trafiğe kapatılması nedeniyle toplu ulaşım araçları güzergâhında değişikliğe gidilmişti. Elazığ Valiliğince alınan kararla bu yolların yeniden trafiğe açılması üzerine Elazığ Belediyesi otobüs güzergâhlarımız normal güzergahları üzerinden seferlerine devam edecektir.” denildi.

Hizmet Kategorisi Ulaşım Hizmetleriİlgili Müdürlük Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü