Öğrenciler’den Başkan Yanılmaz’a Teşekkür

07 Kasım 2018 Çarşamba 10:18 Öğrenciler’den Başkan Yanılmaz’a Teşekkür Elazığ Belediyesi ile Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen projeler kapsamında şehrimize kazandırılan Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi, öğrencilerden yoğun ilgi görüyor

Bilgiye ulaşma ve rahat okumaya elverişli olarak düzenlenen kütüphane sakin ortamı ile öğrencileri ve okur severleri kendine çekiyor. Öğrenciler ders çalışma imkânı kazanırken aynı zamanda kütüphanedeki raflarda ve bilgisayarlarda binlerce kitaba ulaşabiliyor.

Modern ve ferah iç mekânı, farklı çalışma ortamı ile klasik bir kütüphane dışında hizmet veren Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi, vatandaşlara geniş bir yelpazede okuma fırsatı sunuyor. Kütüphane, süreli yayınlardan romanlara ve ansiklopedilere kadar pek çok kitabı raflarda okuyucularla buluşturuyor.

Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi’ne gelen öğrenciler ders çalışmak için uygun bir ortam olduğunu ve çok rahat bir şekilde ders çalışabildiklerini, kütüphanede bulunan kitapların çok faydalı olduklarını ifade ederek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Rızaiye Mahallesi Şeref Tan Sokak'ta Devlet Hastanesi eski acil girişi karşısında hizmet veren Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi,  okuma salonları,  bilgisayarları ve nezih ders çalışma ortamları ile her yaştan insanımıza hizmet veriyor.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü