MEZARLIK ALANLARINDA BAYRAM HAZIRLIĞI

07 Ağustos 2019 Çarşamba 14:49 MEZARLIK ALANLARINDA BAYRAM HAZIRLIĞI Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramına sayılı günler kala Harput, Asri ve Gülmez mezarlık alanlarında genel temizlik çalışmalarının yanı sıra yol bakım-onarım çalışması gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi, rutin hizmetlerinin yanı sıra Kurban Bayramı öncesinde şehir genelinde gerçekleştirdiği bir dizi çalışmayla şehri bayrama hazırlıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında, vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlık alanları da titiz çalışmalarla bayrama hazırlandı.

Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda kabristanlarda yabani ot temizliği, yolların süpürülmesi ve yıkanması gibi genel temizlik faaliyetlerinin yanı sıra çeşmelerde, ana ve ara yollarda da bakım-onarım çalışması yapıldı. Ayrıca Harput’ta bulunan cami, mescid ve türbeler de temizlik çalışmaları ile bayrama hazırlandı.

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ramazan Bayramında olduğu gibi bu bayramda da Asri, Harput ve Gülmez mezarlığında kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı yapılarak, lokum ikramında bulunulacak.

Haberle İlgili FotoğraflarHizmet Kategorisi Mezarlık Hizmetleriİlgili Müdürlük Mezarlıklar Müdürlüğü