KÜLTÜR TURLARI ‘EĞİL’LE’ DEVAM ETTİ

30 Haziran 2018 Cumartesi 17:20 KÜLTÜR TURLARI ‘EĞİL’LE’ DEVAM ETTİ Elazığ Belediyesi’nin tarihi, turistik ve görülmeye değer tabiat güzelliklerini tanıtmak ve yerinde keşfetmek amacıyla düzenlediği "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın başlattığı "Kültür ve Şehir Turları" kapsamında Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri peygamber kabirlerinin bulunduğu Diyarbakır’ın Eğil İlçesi'ni gezdi. Gezinin kültürel ve sosyal yönünün bulunmasının yanı sıra katılımcılarımızın yaşadığı manevi haz Elazığ Belediyesi’nin faaliyetlerine duyulan hayranlığı bir kat daha arttırdı.

Ziyaretçiler uzun zamandır gelmek istedikleri peygamberler şehrine Elazığ Belediyesi sayesinde geldiklerini belirterek Mücahit Başkan’a teşekkür ettiler.

Eğil'in tarihi ve doğal güzellikleri olduğunu anlatan Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, "Herkesin zaman zaman buralara gelip ziyaret etmesi gerekiyor. Çok memnun kaldık. Ziyaretçiler buradan daha güzel bir yer bulamazlar. Hem doğal güzellikleri hem de tarihi yönüyle maneviyatı ile güzel bir ilçe. Biz Mücahit Başkana çok teşekkür ediyoruz, hem bu geziyi düzenlediği için hem de Elazığ kadınına verdiği değer için" diye konuştular.

Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Kur'an-ı Kerim'de isimleri geçen Zülküf ve Elyesa peygamberlerin kabirlerini ziyaret ettik. Hemen ardından tekne turları ile mükemmel bir gün geçiriyoruz. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a böyle bir organizasyonu Elazığ kadınıyla buluşturduğu için teşekkür ederiz.”

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü