KIZILAY MAHALLESİNE 4 DÖNÜMLÜK PARK KAZANDIRILIYOR

16 Mayıs 2019 Perşembe 12:17 KIZILAY MAHALLESİNE 4 DÖNÜMLÜK PARK KAZANDIRILIYOR Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'nın talimatıyla Kızılay Mahallesinde yapımına başlanan parkta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kızılay Mahallesi Nasuh Sokak'ta geçtiğimiz gün yapımına başlanan ve çevre düzenlemeleriyle birlikte yaklaşık 4 dönüm arazi üzerine yapılacak olan parkta çalışmalar hızlandırıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında park alanına önce dolgu yapılacak ardından oyun parkları ve kameriyeler yerleştirilecek.

Mahalle sakinlerinin talebiyle yapımına başlanan park, yeşillendirme ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Ramazan ayı sonrasında mahalle sakinlerine hizmet vermeye başlayacak.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü