KİTAP FUARINDA ÖMER TUĞRUL İNANÇER YOĞUNLUĞU

30 Kasım 2018 Cuma 10:14 KİTAP FUARINDA ÖMER TUĞRUL İNANÇER YOĞUNLUĞU Birçok yayınevi ve yazarın okurlarıyla buluştuğu Elazığ Belediyesi 2.Kitap Fuarı’nın altıncı gününde Avukat, müzisyen, mutasavvıf ve yazar Ömer Tuğrul İnançer sevenleriyle buluştu

Türk dili üzerine bir söyleşi gerçekleştiren ünlü yazar sözlerine Elazığ’da gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladı.

Türkçeyi başka diller ile karşılaştırarak özünü anlatmaya çalışan İnançer, söyleşi kapsamında aktaracağı bilgileri kendine has üslubuyla dini bir perspektiften anlattı. Daha sonra dinleyenlerin sorularını cevaplayan sevilen yazar, programın sonunda ise okurlarıyla imza saati gerçekleştirdi.

FUARI HER GÜN BİNLERCE KİŞİ ZİYARET EDİYOR

Elazığlı vatandaşların yanı sıra civar illerden gelen öğrenci ve öğretmenlerin de ziyaret ettiği fuar alanı her gün farklı kitapseverleri eserler ile buluşturuyor. İlginin ilk günden itibaren artarak devam ettiği kitap fuarının 30 Kasım Cuma günkü konuğu ise güvenlik danışmanı, yazar Mete Yarar olacak.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü