Kırklar Mahallesi Baştan Sona Temizlendi

19 Ekim 2018 Cuma 15:48 Kırklar Mahallesi Baştan Sona Temizlendi Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde kapsamlı temizlik çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda kalabalık bir ekibin katılımıyla Kırklar Mahallesi bir baştan diğer başa temizlendi

Yapılan kapsamlı temizlik çalışmaları doğrultusunda, Kırklar Mahallesi'nin cadde ve sokakları vakumlu araçlarla temizlendi. Çalışmalar kapsamında 80 derece buharlı temizlik aracı ile otobüs durakları ve Karaçalı çeşmeleri gibi yoğun olarak kullanılan noktalarda hijyen sağlanırken, çöp konteynerleri de yıkama aracıyla yıkanarak, dezenfekte edildi.

Kırklar Mahallesi Muhtarı Necati Doğan, gerçekleştirilen temizlik çalışmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Temizlik konusunda Belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz. Mahallemizde gerçekleştirilen genel temizlik çalışmasından dolayı da Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü