Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

06 Nisan 2018 Cuma 16:20 Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor Elazığ Belediyesi tarafından şehrin gelinde başlatılan kapsamlı temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Doğukent ve İcadiye mahallelerinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi’nin gayretli çalışmalarıyla daha temiz bir Elazığ için hizmetler şehir genelinde hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kent merkezindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra belirli periyotlarla mahallelerde köşe bucak kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların sağlığını tehdit eden çevresel kirliliklerin giderildiği, vatandaşların sağlıklı temiz bir çevrede yaşaması amacıyla sorumluluk alanında bulunan tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarına planlı olarak titizlikle devam edileceği belirtildi.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü