KANAL BOYU YOLUNA KONFOR

26 Haziran 2020 Cuma 15:48 KANAL BOYU YOLUNA KONFOR Elazığ Belediyesi, şehrin trafik konforuna katkı sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinin trafik yoğunluğunu azaltarak kuzey eksenine kaydırmak amacıyla geçtiğimiz yıl hizmete sunulan Kanal Boyu Yolunda, aşınma tabakası BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt serim çalışması başlatıldı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi ile Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi arasında konforlu ulaşım imkanı sağlayan yol, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nın devamında Üniversite, Yeni, Fevzi Çakmak, Esentepe ve Yıldıbağları mahalleleri üzerinden Harput yoluna uzanıyor. Toplam 3.500 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğinde, 6 şerit olarak geçtiğimiz yıl hizmete sunulan yolda trafik konforuna katkı sağlamak amacıyla uzun ömürlü aşınma tabakası BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt serim çalışması gerçekleştiriliyor. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol çizgi çalışmaları gerçekleştirilecek.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğüİlgili Proje Ulukent- Kırklar-Salıbaba Mahalleleri Kanal Boyu Projesi