KANAL BOYU PROJESİ’NDE SONA GELİNDİ

05 Kasım 2019 Salı 14:47 KANAL BOYU PROJESİ’NDE SONA GELİNDİ Elazığ Belediyesi yeni alternatif güzergâhlar oluşturarak şehrin trafik yükünü azaltmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir merkezinin trafik yoğunluğunu azaltarak kuzey eksenine kaydırmak amacıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı ile bağlantılı olarak Şehir Hastanesi ile akıcı ve rahat ulaşım imkânı sağlayacak Kanal Boyu Projesinde çalışmalarda sona gelindi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi ile Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi arasında konforlu ulaşım imkanı sağlayacak yeni yol, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nın devamında Üniversite, Yeni, Fevzi Çakmak, Esentepe ve Yıldıbağları mahalleleri üzerinden Harput yoluna uzanıyor. Toplam 3.500 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğinde, 6 şerit olarak düzenlenen yolda asfalt serim çalışmalarında sona gelindi. Yolun asfalt çalışmaları tamamlanan kısımlarında yol çizgi çalışmaları gerçekleştirilerek, yol trafiğe açıldı.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü