İstanbul’da Elazığ Rüzgarı

06 Ekim 2018 Cumartesi 09:00 İstanbul’da Elazığ Rüzgarı İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda 4-7 Ekim tarihlerini kapsayan Elazığ Günleri rüzgarı esmeye devam ediyor. Fuar alanında Elazığlılar ve Elazığ dostlarıyla buluşan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Elazığ, kültürüyle, sanatıyla, yöresel ürünleriyle, mutfağıyla İstanbul’da.” dedi.

Fuar alanında stantları tek tek ziyaret eden Başkan Yanılmaz, konuklarla da birebir ilgilendi.

Fuara gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutluluğunu ifade eden Başkan Yanılmaz, “Elazığ Günleri Pazar günü akşam saatlerine kadar devam edecek. İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi ve tüm İstanbulluları, Elazığ kültürü, sanatı, musikisi, yöresel ürünleri ve mutfağıyla buluşmaları için Yenikapı Fuar Alanı’na bekliyoruz.” dedi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü