Anasayfa Müdürlükler İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Sözleşmeli Memur: 3
Kadrolu İşçi: 1
Belper İşçisi: 6
Toplam: 19 Personel ile Müdürlüğümüz hizmet vermektedir.

Müdürlük Dokümanları
Faaliyet Raporu

Müdürlük Birimleri
Personel Şefliği
Belediyemizde çalışan memur, daimi işçi ve sözleşmeli personelin özlük hakları ile ilgili tüm iş ve işlemlerin yapılmasını sağlamak.
Maaş Tahakkuk Servisi
Belediyemizde çalışan memur, daimi işçi ve sözleşmeli personelin her ay maaş bordrolarını hazırlamak.
Kalite Yönetim Birimi
Belediye Başkanlığı bünyesinde Kalite Yönetim Sisteminin kurulması ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesinin alınması için gerekli çalışmaların yürütülmesini, geliştirilmesini ve sürekliliğini sağlamak.
İdari İşler Servisi
Kurum içi ve kurum dışı yazışmalarla birlikte müdürlüğün taşınırlarının kayıt altına alınmasını ve muhasebe ile ilgili iş ve işlemlerin yapılmasını sağlamak.
Kurum Hekimliği ve İş Sağlığı Güvenliği Birimi
Belediyede 4857 Sayılı İş Kanununa göre çalışan personellerin muayene işlemlerinin yapılmasını sağlamak.
Belediye Personel Hizmetleri A.Ş (BELPER) Birimi
Proje ve Arge Servisi
1- Ulusal ve Uluslararası hibe programları kapsamında açılmış olan ilanların takibini yapmak
2- Proje hazırlamak, devam eden projelerin kontrolünü ve sürdürebilirliğini sağlamak.
3- Yurtiçi proje yarışmalarına başvuru yapmak.
4- Yurt dışı projelerin hazırlanmasında çeviri yapmak, yurt içi ve yurt dışında yapılmış tüm projelerin arge çalışmalarının yürütülerek ilimize uyarlanması konusunda çalışmalarda bulunmak.
5- Hibe programlarını açıklayan bazı resmi web sitelerine üye olmak ve programları takip etmek.
6- Belediye tarafından gerçekleştirilecek projeler kapsamında ilgili Birim Müdürlüğü, Başkan Yardımcıları ve hibe kuruluşları ile toplantılara katılmak.