HUZUREVİ SAKİNLERİNE TÜRK HALK MÜZİĞİ DİNLETİSİ

16 Ocak 2020 Perşembe 16:31 HUZUREVİ SAKİNLERİNE TÜRK HALK MÜZİĞİ DİNLETİSİ Elazığ Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, huzurevi sakinleri için muhteşem bir dinleti sundu.

Elazığ Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Şef Aygün Çam yönetimindeki 25 kişiden oluşan gönüllü kadrosuyla, Gazi Huzurevi sakinlerine Türk Halk Müziğinin birbirinden seçkin eserlerinden oluşan özel bir dinleti sundu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Genel Danışmanı İhsan Tarakçı ve Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Özen Özden’in de konuk olduğu dinletide, huzurevi sakinleri seslendirilen eserlere gönüllerince eşlik ederek, keyifli zaman geçirdiler.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü