Hikayelerle Anadolu İrfanı Konferansı

21 Ocak 2018 Pazar 11:29 Hikayelerle Anadolu İrfanı Konferansı Bugüne kadar birçok sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Elazığ Belediyesi, kültürel etkinlikler dizisine bir yenisini daha ekliyor.

TRT ekranlarında düzenlediği programlarla kamuoyunun yakından tanıdığı gönül adamı Bekir Develi, 23 Ocak Salı günü akşam 19’da Belediye Kültür Merkezi’nde Elazığlılarla bir araya gelecek. Develi, “Hikayelerle Anadolu İrfanı” adlı konferansta kültürümüz, örf ve adetlerimizdeki değişimler, alimlerimiz, evliyalarımız ve onların ibretlik hayatlarına dair konulara değinecek.

Her ay bir kültürel etkinliğin düzenleneceğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, TRT ekranlarından tanıdığımız Bekir Develi’nin katılımıyla gerçekleşecek “Hikayelerle Anadolu İrfanı” konferansına tüm halkımızın davetli olduğunu belirtti.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleriİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü