“HER ŞEHİT ANISINA BİR FİDAN DİKTİLER”

Fidan dikim etkinliğine Şehit Cuma Dağ Ortaokulu Müdürü Akif Çelik, Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, okul öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Etkinlikte konuşan Müdür Akif Çelik, şanlı tarihimizin aziz kahramanlarını öğrencilere aktarabilmek ve yaşatabilmek için böyle bir proje başlattıklarını ve öğrencilerinde bu etkinliğe çok heyecanlı bir şekilde katıldıklarını belirtti. Bu anlamlı etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için her türlü imkânı sağlayan Elazığ Belediyesi’ne teşekkür eden müdür Çelik, okulu ve öğrencileri adına çok gururlu olduklarını ifade etti.

159 Elazığlı şehit anısına 159 fidanı toprakla buluşturan öğrenciler ise kendi elleriyle diktikleri fidanlara can suyunu da vererek aziz şehitlerimizi her zaman saygı ve minnetle yâd edeceklerini belirttiler.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü